Over ons

Dino Digital Solutions

Dino Digital Solutions is in 2018 opgericht door Michel ter Stege.

Michel ter Stege Michel ter Stege heeft een Bachelor Elektrotechniek en is een ervaren Software Designer, zowel op het gebied van Embedded als Desktop applicaties. Met zijn kennis van C, C++, Test Driven development (TDD), Object Oriented Programming (OOP) en Domain Driven Design (DDD) is hij breed inzetbaar. Hij heeft een passie voor techniek, werkt zeer netjes en gestructureerd en levert nooit half werk.

In zijn vrije tijd houdt hij erg van reizen en tijd doorbrengen met zijn gezin.

Onze werkwijze

Ons streven is om altijd een product op te leveren dat volledig voldoet aan uw wensen. Wij zijn ervan overtuigd dat het op orde hebben van de requirements en een goed design leiden tot beter geïmplementeerde en geteste producten. Daarom beginnen we altijd met een uitgebreid intakegesprek waarin we uw wensen zo goed mogelijk in kaart brengen. Daarna werken we de specificaties uit in een ontwerp volgens de Domain Driven Design (DDD) methode. Kort gezegt houdt dit in dat we door middel van regelmatige terugkoppeling tot een ontwerp komen dat voor iedereen helder is.

DINO logo

Daarna volgt de implementatie volgens de Test Driven Development (TDD) methode. Dit houdt in dat het testen in principe altijd één stap voor blijft lopen op de implementatie. Dit garandeert dat u een optimaal getest product krijgt. Pas als u volledig tevreden bent wordt het product opgeleverd en mocht er daarna een bug fix nodig zijn, dan is support uiteraard standaard inbegrepen. Maar ook daarna hoeft de support niet op te houden; als u wilt kunnen wij u ook het onderhoud en uitbreidingen uit handen nemen.

Wij werken locatie onafhankelijk als DIgital NOmads (wij combineren reizen en werken) en zijn daardoor 7 dagen in de week beschikbaar. Heeft u ons nodig tijdens kantooruren, in het weekend of in de avonduren? Het kan allemaal. Ook hebben wij geen duur kantoorpand of een dure leaseauto waardoor wij voordelige tarieven kunnen hanteren.

Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.